Altijd zeker van je geld,
zorgeloos ondernemen

Start met zorgeloos ondernemen

Facturen vanaf 3 dagen uitbetaald

Hoe zou jij het vinden om je als zzp’er geen zorgen te maken over het op tijd betalen van facturen door je opdrachtgevers?
ZZP365 regelt het voor je! Met ons online softwareplatform heb jij financiële zekerheid en weet je zeker dat jij je geld op tijd binnen hebt. Zo kun je ervoor kiezen om jouw facturen binnen 14 dagen uitbetaald te krijgen, of zelfs binnen 3 werkdagen. Ook zorgt ZZP365 voor jouw debiteurenbeheer. We zijn geen bemiddelingsbureau, maar geven jou ondersteuning bij financiële, juridische en administratieve zaken. Zo kun jij je focussen op waar je goed in bent!

Jouw voordelen

Ga voor zekerheid

In Nederland zijn er ruim 1,5 miljoen zzp’ers waarbij 43% ervan één of meerdere keren ervaring hebben gehad dat een opdrachtgever de openstaande factuur niet binnen 30 dagen voldoen. Als zelfstandige professional kan dit zeer vervelend zijn want jij hebt immers de opdracht al voldaan. Ben je ook toe aan zekerheid als het om betalingen gaat?

Ja, ik wil zekerheid!

Zeker van je geld

Financiële vastigheid

We snappen als geen ander dat je graag met een gerust hart wilt ondernemen. Daarom nemen wij jou het debiteurenbeheer uit handen. We helpen je betalingsrisico’s te verminderen, zorgen dat facturen sneller worden betaald en hebben aandacht voor elke opdrachtgever. Veilig en risicoloos groeien met je bedrijf doe je met strak debiteurenbeheer. Wij screenen jouw opdrachtgever(s) of ze kredietwaardig en verzekerd zijn. Zo weet je zeker dat je opdrachtgever ook daadwerkelijk betaalt.

Breng jouw onderneming naar een nieuw niveau.

Met ons all-in-one softwareplatform beheer jij al jouw opdrachten in één online platform. Het gemak van opdrachten aanmaken, gewerkte uren invullen en verzenden t/m automatische factuurgeneratie na goedkeuring van de uren door de opdrachtgever. Ook maken wij gebruik van modelovereenkomsten die volledig aan de eisen voldoen van De Belastingdienst. Het gehele inhuurproces tussen zzp'er en opdrachtgever verloopt vloeiend en altijd volgens de laatste up-to-date wet- en regelgeving. Met ZZP365 maakt ondernemen makkelijker, overzichtelijker en leuker!

Direct gratis starten
Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"Alles in één programma en gemakkelijk in gebruik."

“Mijn gewerkte uren gemakkelijk invoeren, automatische factuurgeneratie en keuze om de facturen binnen 14 dagen te laten uitbetalen. Dat vind ik fijn aan ZZP365”
Stefan U. / Frontend developer / ZZP'er