GoodSure

Als zzp’er loop je dagelijks risico’s. Het is daarom fijn om te weten dat je goed bent verzekerd, in welke branche je ook werkzaam bent. Regel je verzekeringen bij ZZP365 via GoodSure. Via onze business software is het in een oogwenk geregeld.

Verzekeringen & pensioen

Zeker weten dat je alles goed geregeld hebt? Als je als zzp’er gebruikmaakt van onze all-in-one software, kun je eenvoudig aanvullende verzekeringen afsluiten. Zo ben je goed gedekt voor je werkzaamheden als zelfstandige. Dit doen we in samenwerking met Goodsure: een externe en onafhankelijke partner van ons. Het is ook mogelijk om via Goodsure jouw pensioen als zelfstandige te regelen. Kies je voor pensioenrekening-sparen of pensioenrekening-beleggen? Laat je door specialisten adviseren via onze business software. Zij geven objectief advies aan zzp’ers in uiteenlopende branches: of je nu met je handen werkt, een kantoorbaan hebt of iets heel anders doet. Bij Goodsure ben je altijd welkom. Vraag je via onze software verzekeringen aan? We streven ernaar om je binnen 24 uur een maatwerk offerte toe te sturen die naadloos aansluit op jouw situatie. Goodsure onderzoekt voor jou welke verzekeringen de beste dekking geven en het scherpst geprijsd zijn. Zo ben je altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wil je persoonlijk contact met een Goodsure adviseur? Ook dat is mogelijk via ons softwareplatform!

Verzekeringen

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden kan er schade ontstaan. Dit zorgt niet alleen voor oponthoud van het werk, maar snijdt ook in je winst. Met een AVB-verzekering kun jij je voor werkgerelateerde schade verzekeren en is de kans groot dat schade wordt vergoed.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Heb je een adviserend beroep? Dan is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering handig: met deze verzekering ben je gedekt wanneer je bijvoorbeeld onjuist advies hebt gegeven en/of onvolledige informatie hebt verstrekt met grote financiële gevolgen voor de schadelijdende partij.

Bedrijfsrechtbijstandverzekering

Het aantal juridische conflicten neemt toe. Ook voor jou als ondernemer. Daarom is een goede rechtsbijstandverzekering belangrijk. Deze verzekering biedt ondersteuning, advies en vergoeding van advocaten- en proceskosten bij juridische conflicten met klanten, personeel en leveranciers.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als zzp’er is het raadzaam om een AOV af te sluiten: deze verzekering biedt financiële zekerheid in geval van arbeidsongeschiktheid. De premie is afhankelijk van je beroep, het verzekerde bedrag en de eigen risicoperiode. Tegenwoordig is een AOV ook betaalbaar voor zelfstandigen, zodat deze verzekering ook voor jou haalbaar is.
Ga naar verzekeringen

Pensioen

Als zelfstandig professional zit je in een unieke situatie. Je bepaalt zelf hoe je jouw privé en zakelijke vermogen inzet voor je oude dag. Dat kan je naast vrijheid ook (belasting)voordelen bieden. GoodSure biedt twee verschillende pakketten aan waarbij jij verzekerd bent van een zorgeloze toekomst.

Pensioenrekening-beleggen

Wil je als zzp’er (extra) pensioen opbouwen? Met onze pensioenrekening beleg je zonder omkijken een fatsoenlijk inkomen voor later bij elkaar. Dat klinkt spannend, maar is eigenlijk best wel saai. We beleggen uw geld namelijk op wetenschappelijke wijze.

Pensioenrekening-sparen

Met pensioenrekening-sparen spaar je zonder omkijken voor een fatsoenlijk inkomen voor de toekomst. Met een variabele rente die hoger is dan banksparen is het voor jou een win win situatie!

Belastingvoordeel

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone spaarrekening? Omdat u met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgt. En dat tikt best lekker aan!

In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat.
Ga naar pensioenen
ZZP365 probeert jou als zzp’er zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst zodat je zorgeloos kan blijven ondernemen. De aangeboden producten en informatie via de websites van Goodsure, Boveko verzekeringen en Brand New Day pensioenen zijn logischerwijs onder verantwoording van deze bedrijven. ZZP365 fungeert niet als tussenpersoon voor deze bedrijven en kan hierin dan ook geen advies geven.