FAQ

Wat doet ZZP365?

ZZP365 biedt businesstools aan voor zzp’ers en opdrachtgevers, waarmee jij al jouw juridische; administratieve en financiële zaken overzichtelijk bij elkaar hebt. Meer zekerheid, overzicht en gemak. Minder kosten, risico’s en administratieve rompslomp. ZZP365 is geen bemiddelingsbureau, maar een online dienstverlener. Wij zorgen dat jij jouw vak onbezorgd kan uitoefenen, wij doen de rest.

Waarom kiezen voor ZZP365?

ZZP365 zorgt ervoor dat jij kunt focussen op jouw corebusiness. Wij zorgen dat jouw administratieve, financiële en juridische zaken geregeld worden. Vooraf duidelijkheid en inzicht, tussentijdse bewaking en alles overzichtelijk bij elkaar. Wat wij voor je doen: Goedgekeurde overeenkomsten opmaken, documentenbeheer, urenverwerking, facturatie, debiteurenbeheer, debiteurenverzekering, bewaking dat je een echte ondernemer bent en blijft. Ook bestaat de mogelijkheid om voor jou versnelde betaling van jouw facturen te regelen en we bieden de beste maatwerk verzekeringen en pensioenen via onze onafhankelijke partners (Goodsure). Je kiest met ZZP365 dus voor overzicht, gemak, zekerheid en een snelle betaling. Wij zorgen dat je toekomstvriendelijk kunt blijven ondernemen.

Wat zijn de voordelen van ZZP365?

Met ZZP365 geniet je van diverse voordelen. Ervaar zekerheid door onze juridische diensten: goedgekeurde modelovereenkomsten, voor jou geselecteerde pensioenen en verzekeringen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, bewaking nieuwste wet- en regelgeving en geen naheffingen en ondernemersrisico’s. Ervaar ondersteuning door onze administratieve diensten als documentbeheer en bewaking, goedgekeurde overeenkomsten, urenverwerking, opdrachtbeheer, managementinformatie en het automatisch genereren van facturen. Ervaar vastigheid door onze financiële diensten: kies ervoor om direct jouw geld te ontvangen. Wij bewaken dat je alleen zaken doet met verzekerde debiteuren en doen het debiteurenbeheer nadat wij jouw factuur hebben opgemaakt en verzonden. Wij werken volledig papierloos en online. We zijn persoonlijk te benaderen. Wel zo toegankelijk, duurzaam en toekomstvriendelijk!

Wat zijn de voordelen voor mijn opdrachtgever om met ZZP365 te werken?

Jouw opdrachtgever weet dat je een “echte ondernemer” bent, doordat je de ondernemerstoets hebt doorlopen. Urenverwerking, facturatie en documenten ondertekenen gaat allemaal online via het platform. Dit zorgt voor overzicht, snelheid en efficiency. Daarnaast ontvangt je opdrachtgever uniforme documentatie en facturen en kunnen ze alles online in één platform verwerken. Ook krijgt jouw opdrachtgever managementinformatie in hun deel van het platform te zien. De risico’s voor jouw opdrachtgevers worden beperkt doordat ZZP365 vooraf en tijdens de opdrachten toetst en bewaakt op ondernemerschap en tevens checkt of de documenten up-to-date blijven. Dus geen ondernemersrisico’s. Doordat opdrachtgevers per type opdracht een opdrachtverklaring, inclusief gezagsverhoudingscheck, invullen weet jij als ondernemer ook dat je werkt aan opdrachten die echt voor zelfstandig ondernemers geschikt zijn.

Wat kost het om een account te krijgen bij ZZP365?

Niets. Het is gratis om je in te schrijven. Het pakket Good is gratis en hiermee kan je genieten van de meeste voordelen. Je kunt ook voor het pakket Great of Genius kiezen tegen een kleine vergoeding, waarmee je dan nog extra voordelen hebt.

Is ZZP365 een intermediair/ bemiddelingsbureau of een dienstverlener?

ZZP365 is een dienstverlener van juridische, administratieve en financiële diensten aan zzp’ers en opdrachtgevers. ZZP365 doet geen actieve bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ze faciliteert zowel voor opdrachtgever als zzp’er als zij elkaar hebben gevonden, eventueel na bemiddeling van een Intermediair. De experts van ZZP365 vinden dat het niet wenselijk is om voor zowel het verwerven van opdrachten (acquisitie) en het verwerken van deze opdrachten (wat ZZP365 doet) beide een bepaalde mate van afhankelijkheid te hebben van dezelfde partij. De vraag kan dan echter gesteld worden hoeveel keuzevrijheid de zelfstandig ondernemer nog heeft; hoe afhankelijk van één partij deze is en welke vorm van gezag er ontstaat. Kortom: stel dat we beiden zouden aanbieden dan is het aannemelijk te maken dat er een kans bestaat op oneigenlijke zelfstandigheid ofwel verkapt loondienstverband met alle risico’s op naheffingen tot gevolg.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.