Verzekeringen

Verzekering voor de zelfstandige

Als zzp’er loop je dagelijks risico’s. Het is daarom fijn om te weten dat je goed bent verzekerd, in welke branche je ook werkzaam bent. Regel je verzekeringen bij ZZP365, via onze business software is het in een oogwenk geregeld.

Zeker weten dat je alles goed geregeld hebt? Als je als zzp’er gebruikmaakt van onze all-in-one software, kun je eenvoudig aanvullende verzekeringen afsluiten. Zo ben je goed gedekt voor je werkzaamheden als zelfstandige. Dit doen we in samenwerking met speciaal geselecteerde partners waarbij jij als zelfstandig professional de beste kwaliteit tegen meest scherpe prijzen kan afsluiten.

Gratis account aanmaken
Kies je verzekering vanuit je ZZP365 cockpit

Jouw voordelen als professional:

  • Bespaar tijd en geld door de API koppelingen
  • Ontvang een voorstel voor verzekering op maat voor jou
  • Beheer je verzekeringen in de ZZP365 software omgeving
  • Loop geen risico's tijdens je werk

Alicia Insure

Alicia gelooft in de toekomst van modern werken en dat goede verzekeringen mogelijk zijn voor alle freelancers.
Tot nu toe zijn verzekeringen vaak niet conform de wensen van ZZP-ers. Ze zijn ingewikkeld, het aanvraagproces duurt te lang en is saai. Er zit weinig flexibiliteit in de looptijden. En de dekking is niet passend. Daarom doet Alicia het helemaal anders. Wij bieden fit-for-purpose, volledig digitale verzekeringen.

Dekking die perfect past bij jouw werkzaamheden, geen papierwerk en dagelijks opzegbaar voor ultieme flexibiliteit.

Boveko Verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen. Van ZZP’er tot groot zakelijk, van bouw tot transport en van zorg tot horeca, ieder bedrijf is uniek.
We zijn ondernemers die naast je aan tafel zitten. We kijken verder dan alleen de verzekeringen, voorkomen is beter dan genezen. Van eerste kennismaking tot de volledige afhandeling van schade.

Boveko regelt het voor je, persoonlijk en met korte lijnen. Boveko is er voor jou. Voor de zekerheid.

Welke type verzekering zijn er voor de zelfstandigen?
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden kan er schade ontstaan. Dit zorgt niet alleen voor oponthoud van het werk, maar snijdt ook in je winst. Met een AVB-verzekering kun jij je voor werkgerelateerde schade verzekeren en is de kans groot dat schade wordt vergoed.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Heb je een adviserend beroep? Dan is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering handig: met deze verzekering ben je gedekt wanneer je bijvoorbeeld onjuist advies hebt gegeven en/of onvolledige informatie hebt verstrekt met grote financiële gevolgen voor de schadelijdende partij.

Bedrijfsrechtbijstandverzekering

Het aantal juridische conflicten neemt toe. Ook voor jou als ondernemer. Daarom is een goede rechtsbijstandverzekering belangrijk. Deze verzekering biedt ondersteuning, advies en vergoeding van advocaten- en proceskosten bij juridische conflicten met klanten, personeel en leveranciers.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als zzp’er is het raadzaam om een AOV af te sluiten: deze verzekering biedt financiële zekerheid in geval van arbeidsongeschiktheid. De premie is afhankelijk van je beroep, het verzekerde bedrag en de eigen risicoperiode. Tegenwoordig is een AOV ook betaalbaar voor zelfstandigen, zodat deze verzekering ook voor jou haalbaar is.

Bekijk de mogelijkheden vanuit je ZZP365 dashboard. Heb je nog geen account? Meld je gratis aan en bekijk de mogelijkheden! Werk je al met ons platform? Log dan in.

Disclaimer

ZZP365 probeert jou als zelfstandig professional zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst zodat je zorgeloos kan blijven ondernemen. De aangeboden producten en informatie via onze partners: Alicia Insurance B.V. en Boveko Verzekeringen, zijn logischerwijs onder verantwoording van deze bedrijven. ZZP365 fungeert dus niet als tussenpersoon voor deze partners en kan je hierin dan ook geen persoonlijk advies geven.

Terug naar het overzicht