Versnelde betaling

Nooit meer wachten op een betaling?

Het is een van de grootste ergernissen onder ZZP'ers. Een opdrachtgever die niet op tijd betaald. Wil je nooit meer wachten op een betaling? Dat kan met de versnelde betaalopties van ZZP365. Versnelde betaling is beschikbaar in twee vormen: Binnen 3 werkdagen of binnen 14 dagen.
Waar ga jij voor?

Maak een account aan
En wacht nooit meer te lang op een betaling

Jouw voordelen als professional:

  • Niet meer wachten na een verstreken betaaltermijn
  • Altijd verzekerd van een goede cashflow
  • Mogelijkheid tot uitbetaling binnen 3 of 14 dagen.
Uitbetaling binnen 3 of 14 dagen?

Je kunt een keuze maken voor een uitbetaling binnen 3 werkdagen of binnen 14 dagen. Ga jij voor de optie om binnen 14 dagen uitbetaald te krijgen? Dan vragen we daarvoor 1,8% van je totale factuurbedrag. Wil je helemaal niet zo lang wachten? Kies dan voor de optie om binnen 3 werkdagen uitbetaald te worden. Hiervoor vragen we 2,7% van de factuurbedrag maar ben je wel gegarandeerd van een super snelle betaling.

Meld je gratis aan
Start met slim zzp'en
Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"Alles in één programma en gemakkelijk in gebruik."

“Mijn gewerkte uren gemakkelijk invoeren, automatische factuurgeneratie en keuze om de facturen binnen 14 dagen te laten uitbetalen. Dat vind ik fijn aan ZZP365”
Stefan U. / Frontend developer / ZZP'er
Terug naar het overzicht