Pensioenen

Investeren voor je pensioen

Als zelfstandig professional zit je in een unieke situatie. Je bepaalt zelf hoe je jouw privé en zakelijke vermogen inzet voor je oude dag. Dat kan je naast vrijheid ook (belasting)voordelen bieden. ZZP365 biedt twee verschillende pakketten aan waarbij jij verzekerd bent van een zorgeloze toekomst.

Ga naar pensioenen
Wees goed voorbereid voor je oude dag

Voordelen via ZZP365:

  • Geniet van scherpe tarieven
  • Regel direct vanuit je ZZP365 account
  • Gratis opstart gesprek plannen met Pensioendesk
  • Geen aansluitkosten voor de rekening naar keuze
  • Geniet van belastingvoordeel met een Pensioenrekening
  • Gemaakt voor ondernemers door ondernemers

Pensioenrekening-beleggen

Wil je als zzp’er (extra) pensioen opbouwen? Met onze pensioenrekening beleg je zonder omkijken een fatsoenlijk inkomen voor later bij elkaar. Dat klinkt spannend, maar is eigenlijk best wel saai. We beleggen uw geld namelijk op wetenschappelijke wijze.

Pensioenrekening-sparen

Met pensioenrekening-sparen spaar je zonder omkijken voor een fatsoenlijk inkomen voor de toekomst. Met een variabele rente die hoger is dan banksparen is het voor jou een win win situatie!

Wil jij ook meer belastingvoordeel?

Waarom een Pensioenrekening en geen gewone spaarrekening? Omdat je met een pensioenrekening belastingvoordeel krijgt en dat tikt best lekker aan! In ruil voor het belastingvoordeel heeft de Belastingdienst wel wat spelregels: er geldt een maximumbedrag dat je per jaar mag storten (je jaarruimte) en het geld staat geblokkeerd tot dat je met pensioen gaat.

Meer informatie kan je lezen op de speciale pagina van ZZP365 op de site van Brand New Day. Laat je adviseren en kies voor een zekere toekomst.

Ga naar pensioenen
Laat je adviseren door Brand New Day
Disclaimer

ZZP365 probeert jou als zelfstandig professional zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst zodat je zorgeloos kan blijven ondernemen. De aangeboden producten en informatie via onze partner: Brand New Day pensioenen, zijn logischerwijs onder verantwoording van dit bedrijf. ZZP365 fungeert dus niet als tussenpersoon voor Brand New Day en kan je hierin dan ook geen persoonlijk advies geven.

Terug naar het overzicht