Opdrachtmanagement

Manage je opdrachten in één overzicht

Van screening van je opdracht, naar modelovereenkomst naar urenregistratie en facturatie. Nog nooit was het zo makkelijk om je opdrachten te managen. Voorafgaand aan de opdracht kun je met een ondernemerstoets en opdrachtverklaring controleren of je opdracht geen risico loopt tot verkapt dienstverband te worden aangemerkt. Ben je zeker van een geschikte opdracht leg de afspraken dan vast in een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Loopt je opdracht? Hou gemakkelijk je uren bij in onze urenregistratietool en laat automatisch facturen opstellen. Dat noemen wij slim zzp'en!

Gratis account aanmaken
Starten met slim zzp'en

Jouw voordelen als professional:

  • Screen je opdracht en voldoe aan de wet DBA
  • Maak gebruik van goedgekeurde modelovereenkomsten
  • Hou gemakkelijk je gewerkte uren bij
  • Automatische factuurgeneratie na verwerking uren
  • Alle facturen digitaal in je dashboard en downloadbaar
Meer inzicht in je opdrachten

Al je opdrachten lopen via de ZZP365 businesstool. Je kunt in je dashboard in één oogopslag zien hoeveel uur je hebt gewerkt per opdracht. Maar je ziet ook je totaal aantal uur of gewerkte uren per opdrachtgever. Koppel je hier je jaarplan aan dan kun je businessdoelen zetten voor jezelf. Meer inzicht zorgt voor meer grip en minder risico's.

Meld je gratis aan
Start nu vrijblijvend met slim zzp'en
Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"Alles in één programma en gemakkelijk in gebruik."

“Mijn gewerkte uren gemakkelijk invoeren, automatische factuurgeneratie en keuze om de facturen binnen 14 dagen te laten uitbetalen. Dat vind ik fijn aan ZZP365”
Stefan U. / Frontend developer / ZZP'er
Terug naar het overzicht