Financieel Fit module

Succesvol ondernemen met Financieel Fit

Waarop heb jij je tarief berekend? Wat houd je netto over als je al je kosten meerekent? Met de Financieel Fit tool bereken je je netto inkomen of kun je een uitgebreid jaarplan maken. Ontdek hoe je met kleine aanpassingen je inkomen kunt verbeteren. Kleine stapjes naar meer winst en meer financieel inzicht! Zo ben jij je eigen financieel adviseur.

Meld je gratis aan
Start direct met slimmer zzp'en

Jouw voordelen:

  • Meer inzicht in jouw financiële situatie
  • Verhoog je winst door kleine aanpassingen te maken
  • Geen standaard tips, maar specifiek voor jouw verhaal
  • Bereken of jouw tarief je kosten wel dekt
  • Bespaar geld door je eigen financieel adviseur te zijn
Bereken je tarief als zzp'er

Via contacten met collega zzp'ers heb jij waarschijnlijk een goed beeld van de prijs die gangbaar is voor jouw expertise in de markt. De vraag is of jij bij het bepalen van je tarief wel rekening hebt gehouden met je persoonlijke doelen en wensen? Heb jij bijvoorbeeld doorberekend dat je 30 vakantiedagen in een jaar wilt opnemen? En de kosten die je maakt voor verzekering en pensioen? Zitten die wel verrekend in je tarief? Maak een persoonlijke berekening op basis van jouw situatie en kijk wat voor jou werkt.

Meld je gratis aan
Gemakkelijk in gebruik
Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"Alles in één programma en gemakkelijk in gebruik."

“Mijn gewerkte uren gemakkelijk invoeren, automatische factuurgeneratie en keuze om de facturen binnen 14 dagen te laten uitbetalen. Dat vind ik fijn aan ZZP365”
Stefan U. / Frontend developer / ZZP'er
Terug naar het overzicht