Automatische factuurgeneratie

Super simpel en snel je facturen de deur uit.

Facturen sturen, een van de leukste administratieve klusjes als zelfstandig professional. Met de automatische factuurgenerator van ZZP365 genereer jij super snel complete facturen voor je opdrachtgevers. Stel bij aanvang van een project eenmalig je tarief in en daarna is het een kwestie van uren bijhouden. Met één druk op de knop staat jouw factuur klaar en kun je deze verzenden naar je opdrachtgever. Nog nooit had jij je facturen zo snel de deur uit!

Gratis account aanmaken
Starten met slimmer zzp'en

Jouw voordelen als professional:

  • Bespaar tijd en geld
  • Professionele factuuropmaak
  • Automatische factuurgeneratie na verwerking uren
  • Je factuur wordt automatisch verstuurd
  • Keuze uit versnelde uitbetaling van je factuur
  • Alle facturen digitaal in je dashboard en downloadbaar
In 1 minuut je factuur gemaakt

Kies de opdracht waar jij een factuur voor wilt aanmaken in de ZZP365 omgeving. Bij de start van de opdracht heb jij je uurtarief al ingevuld. (Hulp nodig bij het berekenen van je uurtarief? Lees hier hoe jij je uurtarief als ZZP'er kunt berekenen) Daarna is het een kwestie van het doorvoeren van je uren en binnen 1 minuut heb jij een factuur opgesteld die voldoet aan alle eisen.

Meld je gratis aan
Gemakkelijk in gebruik
Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"Alles in één programma en gemakkelijk in gebruik."

“Mijn gewerkte uren gemakkelijk invoeren, automatische factuurgeneratie en keuze om de facturen binnen 14 dagen te laten uitbetalen. Dat vind ik fijn aan ZZP365”
Stefan U. / Frontend developer / ZZP'er
Terug naar het overzicht