Great Service Management

Met onze all-inclusive dienstverlening heb je 24/7 inzicht in jouw zzp-schil, waar ter wereld je ook bent. Wil je het beheren van je flexibele schil nog makkelijker maken? Onze Great Service Management dienst is een waardevolle aanvulling op onze standaard dienstverlening, en ideaal voor als je met veel verschillende zzp’ers samenwerkt aan uiteenlopende projecten. Ervaar het gemak van maatwerkinrichting en een API-koppeling, ontvang rapportages en managementinformatie, en beheer slim jouw projecten. Grote opdrachtgevers, intermediairs, platformen en MSP's gingen je voor en maken dagelijks gebruik van onze maatwerk tools.

Een helpende hand nodig? Jouw persoonlijke projectmanager staat altijd paraat als dat nodig is.

Plan een adviesgesprek in
Volledig vrijblijvend en kosteloos.

Onze
Great Service Management diensten

1. Maatwerkinrichting

Jouw omgeving op maat ingericht

Wij richten ons softwareplatform geheel op maat voor je in, zodat alle routes en processen aansluiten op jouw bedrijfsvoering. Dit kan in White Label. Dat maakt het beheren van je flexibele schil nog makkelijker.

2. API-koppeling

Volledig geïntegreerd systeem

Wij koppelen ons softwareplatform aan je bedrijfssoftware, voor één overzichtelijk systeem. Zo heb je alles op één plek en kun je nog eenvoudiger alle zaken rondom jouw zzp’ers beheren.

3. Projectbeheer

Eenvoudig projecten managen

Beheer jouw projecten en wijs er projectmanagers aan toe. Zo kun je eenvoudig leidinggevenden aanstellen die verantwoordelijk zijn voor een project, en heb je direct inzicht in de zzp’ers die de werkzaamheden uitvoeren en voor welk tarief zij dat doen. Deze informatie kan met elkaar worden vergeleken.

4. Rapportages & managementinformatie

Realtime informatie over jouw zzp-schil

Ontvang periodiek operationele rapportages en grafisch weergegeven managementinformatie waarmee je langetermijnstrategieën en bijbehorende investeringen kunt doen. Zo stem je jouw flexibele zzp-schil nauwkeurig af op jouw organisatie.

5. Intermediairs toevoegen

Al jouw samenwerkingen bij elkaar

Maak je gebruik van een intermediair of bemiddelingsbureau dat zelfstandig professionals zoekt voor een opdracht van jou? Dan kun je nu ook jouw intermediair toevoegen aan ons softwareplatform. Jouw intermediair krijgt zo meer overzicht én kan rekenen op minimale ondernemersrisico’s en actuele wet- en regelgeving.

De voordelen van
Great Service Management

Onze 3 zekerheden

Juridische zekerheid

Altijd up to date conform wet- en regelgeving

Administratieve ondersteuning

Maak je administratie makkelijk en tijdbesparend

Financiële vastigheid

Sta financieel sterk in je schoenen