Voor Opdrachtgevers

Meer overzicht, zekerheid en gemak

Zorgeloos ZZP'ers inzetten op jouw projecten

Als opdrachtgever wil je zonder risico op naheffing ZZP’ers in kunnen zetten op je projecten. Vaak komt de samenwerking met een ZZP’er tot stand op de drukste momenten, maar een goede screening mag hier niet onder leiden. Met de ZZP365 software kun je gebruik maken van businesstools op juridisch, administratief en financieel vlak. Zo ben je altijd verzekerd van gescreende ZZP’ers en opdrachten en verklein je de werkdruk op de drukste momenten. Onze combifacturen besparen de financiële afdeling tijd en geld. Maak het zzp inhuurproces voordeliger, slimmer en makkelijker met de ZZP365 businesstools. Dat noemen wij slim zzp'en!

Wij zijn geen bemiddelaar, maar de meest complete dienstverlener voor opdrachtgevers van zelfstandig professionals!
Wil je weten hoe ZZP365 jouw ZZP-inhuurproces kan verbeteren?

Plan een adviesgesprek in
Volledig vrijblijvend en kosteloos

Waarom ZZP365?

 • Altijd werken met gescreende ZZP'ers
 • Geen risico op naheffingen & altijd wet DBA proof werken
 • De scherpste tarieven. Bespaar tijd en geld
 • Meer inzicht in je ZZP-pool
 • Al je ZZP'ers overzichtelijk op één combifactuur
Screening van zzp'ers

Als je opdrachten via ZZP365 lopen worden alle ZZP'ers waar je opdrachten mee afstemt allemaal gescreend. In basis controleren wij identiteitsdocumenten (via ID-checker), bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheidsverzekering en KVK-uittreksel. Maar het kan zijn dat jouw wens als opdrachtgever breder is. Zo kan het voorkomen dat een VOG of VCA of ander certificaat of diploma nodig is om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Dit kan je via de softwareomgeving aangeven en wij zorgen voor de juiste screening. Altijd verzekerd van de juiste documenten.

Wet DBA proof

Onze softwareomgeving bevat de businesstool voor het maken van een opdrachtverklaring. Deze tool is ontwikkeld met de webmodule van de belastingdienst als basis. In praktijk blijkt dat de webmodule lastig in gebruik is en vaak ook nog geenduidelijkheid geeft. Met de opdrachtverklaring hebben wij een simpelere versie gemaakt. Mocht je als opdrachtgever tijdens het doorlopen van de opdrachtverklaring toch vragen hebben dan wordt je automatisch in contact gebracht met onze collega’s. Zij helpen met het toetsen van de opdracht en geven uitleg. Daarnaast werken we natuurlijk met goedgekeurde modelovereenkomsten. Gecombineerd met onze uitgebreide screening zijn jouw opdrachtgevers verzekerd van een wet DBA-proof werkwijze.

Facturatie proces

Intermediair365 is een tussenschakel in het facturatieproces. Dat betekent dat alle facturen voor opdrachtgevers worden verzonden door Intermediair365 via de ZZP365 softwareomgeving. Een groot voordeel is hierbij dat er een gebundelde factuur kan worden verzonden voor alle ZZP’ers per kostenplaats. Dit scheelt een hoop losse facturen en administratie.

Direct inzicht vanuit je eigen ZZP cockpit

voor opdrachtgevers

All-in-one software platform

Met het ZZP365 businesspakket regel jij al je zaken, van screening & bewaking tot projectmanagement en finance.

Overal gemak en flexibiliteit

Regel je zaken gemakkelijk online met onze zzp software, iedere dag van het jaar.

All-in-one softwareplatform

Beheer, structureer en bewaak: op ons softwareplatform (backoffice) manage je de flexibele zzp schil van je organisatie makkelijker en sneller dan ooit. Je krijgt inzicht in overeenkomsten, projecten en facturen, en kunt met de Opdrachtverklaring controleren of er echt geen sprake is van een verkapt loondienstverband. Doordat we continu nieuwe tools blijven ontwikkelen, weet je zeker dat je op technisch vlak een compleet platform hebt om zorgeloos samen te werken met jouw zzp’ers.
Gratis demo aanvragen

Onze pakketten voor opdrachtgevers

Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende pakketten, afhankelijk van jouw wensen. Wil je direct aan de slag en geen risico's lopen op naheffingen en ondernemersrisico's? Dan kun je direct aan de slag met ons pakket Good. Wil je ook maatwerk oplossingen? Kies dan voor Great en plan een advies gesprek met ons aan om de mogelijkheden te bespreken.
Good
Direct aan de slag
Jouw voordelen
 • Bewaking wet DBA
 • Geen naheffingen & ondernemersrisico’s
 • Workflow management
 • All-in-one softwareplatform
 • Overzichtelijke administratie
Great
Uitstekend geregeld
Jouw voordelen
 • Alle Good voordelen
 • Management & rapportages
 • Maatwerk inrichting
 • Persoonlijke projectmanager
 • Jouw intermediairs via ZZP365
Wil je meer informatie over deze pakketten?
Neem hiervoor contact met ons op zodat wij jou hierin kunnen adviseren.
Plan een adviesgesprek in
Volledig vrijblijvend en kosteloos.
Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"De samenwerking is in één woord: Top!"

ZZP365 ontzorgt ons als intermediair met de algehele backoffice. Een gebruiksvriendelijke en professionele afhandeling voor alle betrokken partijen met professionele online tools.
David Martineau / CEO / Kampioenen Zorg

Onze 3 zekerheden

Juridische zekerheid

Altijd conform wet- en regelgeving

Administratieve ondersteuning

Maak je administratie makkelijk en tijdbesparend

Financiële vastigheid

Sta financieel sterk in je schoenen