Snel je marge ontvangen

Wil je meer ruimte om je bezig te kunnen houden met dat waar je goed in bent? Namelijk: zzp opdrachten plaatsen. Geef jezelf de vrijheid door je backoffice uit handen te geven aan ZZP365. Je start met een registratie. Maak je account compleet en begin daarna met het uitnodigen van opdrachtgevers en zzp’ers.

Debiteurenbeheer en versnelde betaling
Omdat facturatie via ons verloopt nemen wij je debiteurenbeheer uit handen. Heeft een klant niet op tijd betaald? Dan gaan wij daar achteraan. Ook je zzp’ers kun je hiermee een extra service bieden. De zzp’ers kunnen kiezen voor een versnelde betaling binnen 14 dagen. Voor een klein percentage over het factuur bedrag hebben ze hun geld sneller op de rekening staan.

Ontvang binnen 7 dagen je marge
Zzp’ers kunnen zelf uren registreren in de businesstool. Deze worden rechtstreeks doorgezet naar de verantwoordelijke persoon vanuit de opdrachtgever. Dit kan een afdelingschef zijn of een planner. De uren worden direct door de opdrachtgever goedgekeurd, waardoor de marge voor fouten enorm wordt verkleind.

Facturatieproces
Ook op je marge hoef je niet lang meer te wachten. Elke week ontvang je van ons een overzicht met je gemaakte marge. Binnen 7 dagen heb je deze op je rekening staan.

Via ZZP365 loop je geen financiele risico’s meer. Wil je hier meer over weten? Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

Tessa de Weert
Servicemanager

Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"De samenwerking is in één woord: Top!"

ZZP365 ontzorgt ons als intermediair met de algehele backoffice. Een gebruiksvriendelijke en professionele afhandeling voor alle betrokken partijen met professionele online tools.
David Martineau / CEO / Kampioenen Zorg

Word een slimme professional

Ervaar het gemak en vrijheid
van efficiënter werken

Gratis aanmelden