Geef je backoffice uit handen

Wil je meer ruimte om je bezig te kunnen houden met dat waar je goed in bent? Namelijk: zzp opdrachten plaatsen. Geef jezelf de vrijheid door je backoffice uit handen te geven aan ZZP365. Je start met een registratie. Maak je account compleet en begin daarna met het uitnodigen van opdrachtgevers en zzp’ers.

Screening proces
ZZP365 neemt de zzp’er en opdrachtgever mee in de werkwijze en verzorgt een uitgebreide screening. De zzp’er moet een ondernemerstoets doorlopen. De toets geeft ons inzicht of deze zzp’er wel een echte ondernemer is volgens de richtlijnen van de belastingdienst. Daarnaast screenen wij de juiste documenten die benodigd zijn voor de werkzaamheden. Denk hierbij aan KVK-uittreksel, verzekering en eventuele andere opdracht specifieke certificaten of diploma’s. De opdrachtgever moet een opdrachtverklaring doorlopen. Hieruit blijkt of de opdracht geschikt is voor een zzp’er. Doordat we streng screenen op deze onderdelen werk je altijd wet DBA proof en loop je dus geen risico op naheffing. Zodra het screening proces afgerond is kunnen opdrachten worden aangemaakt. ZZP365 werkt met eigen modelovereenkomsten, getoetst door de belastingdienst.

Uren registratie
Zzp’ers kunnen zelf uren registreren in de businesstool. Deze worden rechtstreeks doorgezet naar de verantwoordelijke persoon vanuit de opdrachtgever. Dit kan een afdelingschef zijn of een planner. De uren worden direct door de opdrachtgever goedgekeurd, waardoor de marge voor fouten enorm wordt verkleind.

Facturatieproces
Op het moment dat de uren door de opdrachtgever zijn goedgekeurd gaat automatisch het facturatieproces tussen zzp’er, ZZP365 en de opdrachtgever in werking. De facturen worden automatisch opgesteld en verzonden. Mocht de zzp’er een keuze willen maken voor een versnelde betaling dan is dat mogelijk. Voor 1,8% ontvangt hij de betaling binnen 14 dagen. Hij kan er ook voor kiezen te wachten tot de betaling bij ons binnen is, dan betaalt hij verder geen toeslag. Elke week ontvang jij van ons een margeoverzicht met hierin je verdiende marge van die week. Binnen 7 dagen heb je dit bedrag op je rekening staan. Debiteurenbeheer en voorfinanciering van zzp’ers behoren tot de verleden tijd. Jij kunt de tijd die je hieraan kwijt was beter besteden aan het bemiddelen van nieuwe zzp’ers. Dat noemen wij slim zzp’en!

Enthousiast geworden over onze werkwijze?
Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Tessa de Weert
Servicemanager

Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"De samenwerking is in één woord: Top!"

ZZP365 ontzorgt ons als intermediair met de algehele backoffice. Een gebruiksvriendelijke en professionele afhandeling voor alle betrokken partijen met professionele online tools.
David Martineau / CEO / Kampioenen Zorg

Word een slimme professional

Ervaar het gemak en vrijheid
van efficiënter werken

Gratis aanmelden