Intermediairs ervaren
meer grip op
de ZZP inhuurflow

Zorgeloos en wet DBA proof bemiddelen voor intermediairs

Simpelweg weg doen waar een intermediair goed in is: de perfecte match maken tussen opdrachtgevers en ZZP’ers. Het liefst met zo min mogelijk risico’s en minimale administratie en financiële belasting. Intermediairs werken om deze redenen graag samen met ZZP365. Zij verzorgen de bemiddeling, wij de backoffice. Deze samenwerking werkt goed, ongeacht de branche waarin opdrachtgevers en ZZP’ers werkzaam zijn.

Backoffice uit handen
Intermediairs kunnen via onze software simpelweg opdrachtgevers en zelfstandig professionals uitnodigen. Hiermee geeft een intermediair zijn opdrachtgevers en ZZP'ers toegang tot de ZZP365 businesstools. Ze geven hiermee hun backoffice uit handen. Contractflow, uren registratie en facturatie loopt vervolgens allemaal wet DBA proof via de ZZP365 software. Ook aan de onboarding van opdrachtgevers en ZZP'ers is gedacht. De intermediair houdt op deze manier tijd over om zich te richten op nieuwe plaatsingen.

Debiteurenbeheer en voorfinanciering
Als intermediair verbind je de opdrachtgever en de ZZP'er aan elkaar. Dat betekend dat ook in de facturatieflow de intermediair tussenpersoon is. Een opdrachtgever werkt met een betaaltermijn en de zelfstandig professionals kan zelf zijn betaaltermijn kiezen. Op het moment dat het om grote opdrachten en grote groepen ZZP'ers gaat kan dit tot cashflow problemen leiden. Een intermediair kan via de businesstools van ZZP365 zijn debiteurenbeheer en voorfinanciering ook uit handen geven.  De intermediair ontvangt wekelijks zijn marge en de voorfinanciering van ZZP'ers regelen wij. Zo kan de intermediair net dat beetje extra geven voor zijn opdrachtgevers en ZZP'ers.
Dat is pas slim ZZP'en!

Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"De samenwerking is in één woord: Top!"

ZZP365 ontzorgt ons als intermediair met de algehele backoffice. Een gebruiksvriendelijke en professionele afhandeling voor alle betrokken partijen met professionele online tools.
David Martineau / CEO / Kampioenen Zorg