Krijg nu meer grip
op je ZZP inhuurflow en bemiddel DBA Proof

Vraag adviesgesprek aan

Zorgeloos bemiddelen met ZZP365

Simpelweg doen waar je goed in bent: de perfecte match maken tussen opdrachtgevers en zzp’ers. Het liefst met zo min mogelijk risico’s en minimale administratieve en financiële belasting. ZZP365 werkt graag met je samen. Jij de bemiddeling, wij de backoffice. In welke branche je opdrachtgevers en zzp’ers ook werkzaam zijn. Dankzij jouw bemiddeling maken je opdrachtgevers en zelfstandig professionals 24/7 gebruik van een all-in-one softwareplatform waarin alles juridisch goed is ingericht, administratieve rompslomp tot het minimale wordt beperkt en financiële zekerheid een gegeven is. Samen zorgen we ervoor dat alles professioneel is geregeld en je altijd up to date bent.

All-in-one software platform

Ons all-in-one softwareplatform (backoffice) maakt het koppelen van vraag en aanbod nog makkelijker.
Je kunt eenvoudig opdrachtgevers en zp’ers beheren, contracten opmaken en opdrachten aanmaken.

Overal gemak en flexibiliteit

Regel je zaken gemakkelijk online waar jij je ook bevindt en welk apparaat je ook gebruikt. Zo kan je optimaal je focus houden op het bemiddelen en bespaar je tijd met het administratieve werk!

Jouw voordelen

Wordt een slimme professional

Ervaar het gemak en vrijheid
van efficiënter werken

Vraag adviesgesprek aan
Testimonial

"Ik houd meer tijd over voor de leuke dingen."

Sinds ik met ZZP365 werk scheelt het mij wekelijks zoveel tijd aan administratie. Van opdrachten aanmaken t/m urenregistratie en facturatie, dit alles met 1 programma, super!
Lidewij B.  / Grafisch vormgever / ZZP'er
Testimonial

"De samenwerking is in één woord: Top!"

ZZP365 ontzorgt ons als intermediair met de algehele backoffice. Een gebruiksvriendelijke en professionele afhandeling voor alle betrokken partijen met professionele online tools.
David Martineau / CEO / Kampioenen Zorg