Contact

Telefoon
085 – 078 76 40

E-mail
info@zzp365.nl

Adres
Brieltjenspolder 28F
4921 PJ Made

Bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag
van 09:00 uur tot 17:00 uur

Contactformulier

Vul hieronder het contactformulier in en we zullen binnen 1 werkdag een reactie geven.

Over ons

Succesvol ondernemen zonder risico’s? Zorgeloos met je corebusiness bezig zijn doe je bij ZZP365.
We hebben jarenlang vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samengebracht, uitzendbureaus opgebouwd tot succesvolle ondernemingen en uitgebreid onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt. Die 20+ jaar aan ervaring, gecombineerd met kennis van actuele wet- en regelgeving, heeft ons geleerd dat het anders mag én moet. We willen open zijn in onze prijzen en overzichtelijk in onze dienstverlening. Zodat opdrachtgevers, zzp’ers en intermediairs makkelijker, slimmer en leuker kunnen samenwerken.

Het gevoel van zekerheid, gemak en vrijheid: dat is voor ons de kern van ondernemen. Dat zie je ook terug in ons team. We zijn ambitieus en optimistisch, en altijd op zoek naar nieuwe manieren om samen met elkaar succesverhalen te realiseren. We zijn partners van elkaar, die elk een eigen expertise hebben, maar voor elkaar in de bres springen als het moet. Samen trekken we die lijn door in de relatie met onze klanten.

5

redenen om met ons samen te werken

Allround ervaring

We hebben successen behaald in het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Juist die ervaring maakt dat jij zorgeloos onderneemt.

Uitgebreide marktkennis

We hebben het zzp landschap grondig bestudeerd, wet- en regelgeving onder de loep genomen en concurrentie onderzocht. Zo kunnen we optimaal inspelen op de behoefte die er is.

All-in-one pakket

Beheer jouw ondernemerschap wereldwijd in slechts een paar klikken. Met onze businesstools heb je alles bij elkaar.

Zekerheid, gemak & vrijheid

We faciliteren opdrachtgevers en zzp’ers in de breedste zin van het woord. Dit betekent jouw juridische, administratieve en financiële zaken in één overzichtelijke tool.

Samen ondernemen

De markt verandert razendsnel en daar spelen wij op in. We delen onze kennis en ervaring met je, verkleinen je ondernemersrisico’s en denken met je mee over jouw ondernemersvragen.