ZZP-ers
July 8, 2022

Verzekeringen die werken voor zzp’ers

Zelfstandig professionals die met de ZZP365 businesstools werken hebben vanaf 1 juli 2022 de mogelijkheid om zich te verzekeren met de bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van digitale verzekeraar Alicia. Op korte termijn zal hier ook een rechtsbijstandsverzekering bijkomen.

“Het doel van Alicia sluit aan op de missie van ZZP365” geeft CEO Robbert-Jan de Rooij van ZZP365 aan. “Met ZZP365 willen wij zelfstandig professionals iedere dag slimmer laten zzp’en. Alicia sluit hier, met haar doel om verzekeringen voor ZZP’ers te versimpelen perfect op aan als onderdeel van onze businesstool.”

Veel ZZP’ers starten onverzekerd aan een opdracht

Voor zelfstandig professionals is het afsluiten van de juiste verzekering een belangrijk aandachtspunt. Het aandeel ZZP’ers blijft groeien maar de verzekeringsgraad neemt af. Veel ZZP’ers starten nog onverzekerd aan een opdracht. Ze zijn niet bekend met de risico’s die het werk met zich mee brengt en vinden de zoektocht naar een passende verzekering vaak lastig. Dat is precies waar Alicia het verschil maakt.

Flexibel en snel verzekerd

Tot nu toe zijn verzekeringen vaak niet conform de wensen van ZZP’ers. Ze zijn ingewikkeld, het aanvraag proces duurt lang en is saai. Er zit weinig flexibiliteit in de looptijden en de dekking is niet passend. Daarom doet Alicia het helemaal anders. “Wij bieden een fit-for-purpose, volledig digitale verzekering” aldus Marijn Moerman, CEO van Alicia Insurance. “Dekking die past bij jouw werkzaamheden, geen papierwerken dagelijks opzegbaar voor ultieme flexibiliteit.”

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt jou als ZZP’er dekking als jij schade hebt veroorzaakt door een beroeps fout, zoals een verkeerd advies. Het gaat daarbij om vermogensschade die jouw klant of opdrachtgever door jouw fout heeft geleden. Je kunt hierbij denken aan het verlies van omzet, verlies van marktaandeel en kosten in verband met vertraging.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor het risico van aansprakelijkheid wanneer jij of een product wat jij hebt geleverd schade veroorzaakt bij anderen. Denk aan kosten voor schade aan spullen of blessures of verwondingen die iemand door jouw schuld oploopt.

Iedere dag slim zzp’en

ZZP365 en Alicia bundelen de krachten om ZZP’ers te helpen slimmer en makkelijker te werken. Via de API kun je het verzekeringsaanbod van Alicia geïntegreerd in de software van ZZP365 vinden onder de businesstool verzekeringen. Dat bespaart tijd en moeite.

Dat noemen wij slim zzp’en!

Kom aan boord en start direct met zorgeloos ondernemen!

Gratis aanmelden

Direct starten met slim zzp'en.

Ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Jody van den Hoven
Marketing- en communicatie medewerker

Wil je meer weten over slim zzp'en?

Laat je gegevens achter en ik bel je terug.

Tessa
Servicemanager

Deel dit bericht op: